Om mig

På denne side får du en forståelse for hvem jeg er, hvilken uddannelse jeg har samt hvilken professionel baggrund jeg har. 

Caroline fra MutterFit

Hej! Mit navn er Caroline

.. og jeg er MutterFit. Vi er alle MutterFit. MutterFit handler om den selvforståelse og selvopfattelse, som vi tilegner os ved at tro på os selv – uanset hvilken situation eller udfordring vi møder.

Hvis vi VIL, så KAN vi.

Jeg er uddannet personlig træner og kostvejleder og har en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet. Derudover er jeg ved at uddanne mig til Humanfysiolog. Jeg har de rette forudsætninger for at være din wingwoman.

Efter min egen graviditet og hårde efterfødselsperiode, gik det op for mig hvor sindssygt det er, at man bliver overladt til sig selv, efter man har født et barn. Ens krop er for altid forandret, og jeg følte mig personligt overladt til mig, selv med en million spørgsmål og rigtig meget tvivl.

Mit mål med MutterFit er, at det kan være den hjælpende hånd, som man har brug for, til at komme i gang med træning, efter man har født et barn. Jeg vil støtte og vejlede dig, så du ikke behøver stå med samme følelse af tvivl, når du påbegynder træningen igen.

Mit uddannelsesmæssige baggrund

Personlig træner og fitnessinstruktør fra Fitness Institute

Kostvejleder fra Fitness Insitute

Bachelor i idræt og fysisk aktivitet og kandidat i Humanfysiologi fra KU

Mit professionelle baggrund

Personlig træner hos Fitness World

Som personlig træner har jeg arbejdet med at tilrettelægge træningsprogrammer og kostplaner ud fra mine klienters individuelle mål. Derudover har jeg også  beskæftiget mig med coaching og den mentale del af træningen, for bedst muligt at kunne motivere og vejlede mine klienter.

Holdunderviser hos Vallensbæk Idrætsforening

Jeg har undervist en masse forskellige hold, mit primære fokus har dog været styrketræning. Det nyeste skud på stammen er mor og baby hold, som har fokus på bækkenbundstræning og genoptræning af kernen.

Selvstændig online coach

Før jeg startede MutterFit, har jeg arbejdet som online coach, hvor fokus var på vægttab og muskelopbygning. Efter min egen graviditet og efterfødselsperiode, har mit fokus ændret sig, og jeg brænder nu for, at hjælpe og vejlede mødre. 

Lad os nå dine mål sammen

Kontakt mig for en gratis og uforpligtende forsamtale, hvor vi tager en snak om dine ønsker, og hvordan vi sammen kan nå dine mål.

Caroline fra MutterFit